MISSION GIN

Vi er meget stolte af vores gin, især fordi at den, udover at fortælle en god historie, smager rigtig godt – takket været Holte Vinlager og eksperterne fra OriGinCPH. Vi håber at folk vil nyde den, og for veteraner er det en god måde at få åbnet op for at fortælle deres historier – både de gode og dårlige.

Udtaler Jeppe Michael Jensen, formand for Veteranfonden

LIDT BAGGRUND FOR MISSION GIN

Mission Gin er et samarbejde mellem Veteranfonden, nogle gode folk fra Holte Vinlager og OriGinCPH. Med denne flaske får du ikke bare en unik gin, du er også med til at tage imod vores udsendte, som vender hjem fra verdens konfliktområder – Veteranerne.

Vi har lavet den for at hylde alle danske veteraner og for at give dig muligheden for at smage på verden! I denne flaske er der udvalgte ingredienser fra flere missionsområder, hvor veteraner har bragt ingredienser med hjem.

HVAD ER EN VETERAN?

Veteraner er personer, der har været udsendt på vegne af Danmark på en international mission. Det kan være soldater, politifolk, læger, sygeplejersker, nødhjælpsarbejdere og flere andre. Siden 1948 har Danmark haft udsendte i over 60 lande, hvilket giver over 60.000 veteraner iblandt os i dag.

HVEM HAR LAVET MISSION GIN?

OriGinCPH er en prisvindende ginproducent, som i fællesskab med Holte Vinlager, Veteranfonden og nogle veteraner har smagt sig frem til den rigtige balance mellem 19 ingredienser fra Afghanistan, Balkan, Irak og flere andre steder.

MEN HVORDAN SMAGER DEN?

Det er blevet til en eksotisk, varm og krydret gin med sjæl og en unik historie. Den er lavet til dig, der sætter pris på en god G&T, og du kan blandt andet smage: rosenpeber, kardemomme, kanel, safran, appelsin og lime – og den gør sig godt med lidt appelsinskal som garniture

FLASKEN

Etiketten er designet med inspiration fra en ammunitionskasse, hvilket kan ses ved flere små detaljer, som ”M/19” der er måde at fortælle hvilket år en genstand blev indført i Forsvaret. Den talkode som står øverst, er en skjult hilsen til ENGAGE, som en festival Veteranfonden også står bag. 5 = E (5. bogstav i alfabetet), 14 = N osv.

Endvidere kommer flasken i en flot gaveæske, hvor historien bag er fortalt, og med et verdenskort over steder hvor veteranerne har været udstationeret.

KØB VORES GIN!

Køb din egen flaske Mission Gin her.

da_DKDanish