Veteranfonden, Veteranskytterne og Danmarks Veteraner

Veteranskytterne, Danmarks Veteraner og Veteranfonden er indgået i et samarbejde om at arrangere og holde en velgørenhedsmiddag med veteransagen i fokus.

Veteranfonden // ENGAGE

Jeppe Michael Jensen er initiativtageren til Veteranfonden, og står også bag festivalen ENGAGE, som udfolder sig på Refshaleøen til august. Hvor hele Danmark kan mødes til en folkefest og give overskuddet videre til de mange veteranforeninger der findes.

Veteranskytterne

Jacob Panton er initiativtager af Veteranskytterne som han oprettede med henblik på, at hjælpe såret veteraner og lave et fællesskab for dem, hvor de kan mødes være sammen om gode oplevelser, det er blevet til mange forskellige typer arrangementer og gode oplevelser.

Danmarks Veteraner

Danmarks ældste veteranforening og en stærk organisation med internationale samarbejdspartnere. De arbejder for at støtte bredt og hjælpe så mange veteranforeninger som muligt.

Samarbejdet mellem disse tre er ikke et tilfældigt. Selv om alle organisationer har forskellige formål, brænder de begge for at skabe en bedre forståelse for danske veteraner og vise anerkendelse af deres arbejde. Samtidig være med til at hjælpe de af deres kammerater som skulle have brug for det.

Din unikke oplevelse

Dagen vil starte med en reception og rundvisning på det historiske slot. Herefter vil der være en lækker 3-retters menu med vin. Undervejs vil der være fortællinger fra livet som udsendt, musikalsk underholdning og en auktion med mulighed for at byde på oplevelser og andre gode ting fra vores samarbejdspartnere. Aftenen rundes af kl. 24

Praktisk information:

Hvornår:       Torsdag d. 24. Maj 2018 kl. 16 – 24
Hvor:             Hærens Officersskole, Frederiksberg Slot
Pris:               Kuvertpris 5.000,- ekskl. moms
Et bord til 8 personer koster 35.000,- ekskl.moms
Påklædning:  Formel/Galla – Jakkesæt/Lang kjole
Tilmelding:     Helene på: hhm@veteranfonden.dk
S.U.               Senest d. 24 April
Husk at være ude i god tid, da der er begrænsede pladser.

Vi ser frem til en hyggelig aften i godt selskab, som forhåbentlig også bliver til fordel for alle Danmarks veteraner.

Har du nogle spørgsmål, eller vil du tilmelde dig velgørenhedsmiddagen, så brug venligst nedenstående formular: